Janina Keronen

Koulutettu hieroja, urheiluhieroja, osteopaattiopiskelija

Olen käynyt Helsingin Hieronta-Akatemian urheiluhierontakoulutuksen ja valmistunut koulutetuksi hierojaksi vuonna 2022. Nykyään toimin yrittäjänä ja otan asiakkaita vastaan Helsingin Hieronta-Akatemian tiloissa Töölössä sekä Personal Body Health Kirenin tiloissa Lauttasaaressa. Opiskelen samaan aikaan 4. vuotta osteopaatiksi Metropolia Ammattikorkeakoulussa. Osteopatiassa ihminen nähdään kokonaisuutena, joka pyrkii luonnostaan hakeutumaan parhaaseen mahdolliseen tasapainotilaan. Hieronnan ja osteopaattisen hoidon avulla voidaan edistää näitä kehon mahdollisuuksia parantaa itseään. Osteopaattiset opinnot tukevat hierontaa loistavasti ja antavat laajempaa näkökulmaa ihmisten hoitamiseen.
 
Aiemmin olen kilpaillut SM-tason yleisurheilijana pituushypyssä ja pikajuoksussa. Nykyään liikun edelleen monipuolisesti, mutta omat tavoitteeni liikunnan suhteen ovat rajautuneet hyvän olon saavuttamiseen ja terveyden ylläpitämiseen. Omakohtaista kokemusta kilpaurheilusta on kuitenkin kertynyt pitkältä ajalta, joten toiminkin mielelläni osana urheilijan lihashuoltoa ja autan esimerkiksi erilaisten urheiluvammojen kuntouttamisessa sekä harjoittelusta palautumisessa.
 
Työssäni ehdottomasti tärkeintä on ihmisten auttaminen, ja haluankin kohdata jokaisen asiakkaan aidosti ja kuuntelevasti. Terveyden ja hyvinvoinnin alalla jatkuva uuden oppiminen on välttämätöntä, joten hyvän hoidon takaamiseksi päivitän osaamistani ja huolehdin säännöllisestä jatkokouluttautumisesta. Teen työtäni suurella sydämellä ja innolla – vastapainona lähden mielelläni vapaa-ajalla rentoutumaan luontoon, mökille tai avantoon.
 
Lämpimästi tervetuloa hoitokäynnille!

Heräsikö kysyttävää?

Scroll to Top